Postolja za noge

Proširene vene predstavljaju zdravstveni i estetski problem koji pogađa i žene i muškarce. Posledica su modernog načina života koji podrazumeva dugotrajno sedenje u kancelariji za računarom.

Od proširenih vena boluje oko 25% žena i 15-20% muškaraca.

Pročitajte više u članku Proširene vene

Najprirodniji i najdelotvorniji način da se spreči pojava proširenih vena i njihov daljni razvitak je podići noge prilikom sedenja tako da budu što više.

Lekar Savetnik preporučuje LegRest® anatomski konstruisano postolje za noge koje smanjuje štetne posledice proširenih vena i pomaže da vam noge budu odmorne posle celodnevnog sedenja u kancelariji.

Postolje za noge ima oblik hoklice čija je gornja površina blago nagnuta na dole radi lakšeg oslanjanja na listove nogu. Na gornju površinu je postavljen sunđer debljine 5 cm, obložen eko-kožom ili skajom. Površina sunđera je 45x35cm. Visina hoklice je prilagođena standardnoj visini kancelarijskog nameštaja i iznosi 45cm za višu stranu. Postolje je čvrsto i stabilno. Izrađeno je od kvalitetnog materijala, a ivice nisu oštre je su obrađene ABS kantom.

Cena postolja je 3.500 dinara bez troškova poštarine. LegRest® postolja možete naručiti elektronskom poštom na admin[et]lekar-savetnik.com

Posetite i na našu Facebook stranu: LegRest nameštaj

Način poručivanja

LegRest® postolja se šalju Post Expressom i na Vašu adresu stižu u roku od 5 dana. Cena poštarine iznosi oko 300 dinara u zavisnosti od mesta isporuke. Plaća se poštaru po isporuci, a ukoliko u tom trenutku niste kod kuće paket možete preuzeti u pošti.