Lekar Savetnik preporučuje!

Postolja za noge

Proširene vene predstavljaju zdravstveni i estetski problem koji pogađa i žene i muškarce. Posledica su modernog načina života koji podrazumeva dugotrajno sedenje u kancelariji za računarom.

Od proširenih vena boluje oko 25% žena i 15-20% muškaraca.

Pročitajte više u članku Proširene vene

Najprirodniji i najdelotvorniji način da se spreči pojava proširenih vena i njihov daljni razvitak je podići noge prilikom sedenja tako da budu što više.

Lekar Savetnik preporučuje anatomski konstruisano postolje za noge koje smanjuje štetne posledice proširenih vena i pomaže da vam noge budu odmorne posle celodnevnog sedenja u kancelariji.

Postolje za noge ima oblik hoklice čija je gornja površina blago nagnuta na dole radi lakšeg oslanjanja na listove nogu. Gornja površina je dimenzija 40x30cm, viša strana hoklice je 30cm, a niža 23cm. Postolje je čvrsto i stabilno. Izrađeno je od kvalitetnog materijala, a ivice nisu oštre je su obrađene ABS kantom.

Cena postolja je 1.950 dinara bez troškova poštarine.

Ime i prezime (*)
Email (*)
Adresa, mesto i poštanski broj (*)
Količina ili dodatno pitanje (*)

Način poručivanja

Proizvodi se šalju Post Expressom i na Vašu adresu stižu u roku od 5 dana. Cena poštarine iznosi oko 250 dinara u zavisnosti od mesta isporuke. Plaća se poštaru po isporuci, a ukoliko u tom trenutku niste kod kuće paket možete preuzeti u pošti.